Pastarieji metai buvo sudėtingi pasaulyje dėl COVID-19 pandemijos. Virusas paveikė visas be išimties bendruomenes, įvairaus amžiaus žmones. Viena iš prevencinių priemonių, siekiant užkirsti kelią viruso plitimui tarp žmonių, yra medicininių veido kaukių naudojimas.

UAB „Technogaja“ – specializuotos veiklos bendrovė, gaminanti ir aptarnaujanti produktus susijusius su oro valymu, vienas iš oro filtrų gamybos lyderių Baltijos šalyse,  tiekiami produktai gaminami iš aukščiausios kokybės komponentų, taikant šiuolaikines technologijas ir laikantis standartų reikalavimų.

Siekiant pritaikyti turimas žinias ir patirtį, UAB „Technogaja“ įgyvendina projektą „UAB „Technogaja“ gamybos pritaikymas COVID-19 apsauginių priemonių gamybai“ (projekto Nr. 03.3.1-LVPA-T-859-01-0048), kurio tikslas įsigyti įrangą, skirtą COVID-19 apsauginių priemonių gamybai ir pradėti apsauginių medicininių veido kaukių gamybą, prisidėti prie visuomenės sveikatos apsaugos.

Projekto vertė 179 662 eurų, iš kurių 170 678,90 Eur yra finansuojama iš Europos regioninės plėtros fondo, kaip Europos Sąjungos atsako į COVID-19 pandemiją priemonė. Likusią dalį sudaro įmonės lėšos.

ES projektas Technogaja

Susisiekime

Contact Us image

Informacija apie filtrus, įrenginius, jų užsakymus, taip pat konsultacijai skambinkite

+370 (37) 208554