Praėjusius 2018-uosius metus, “Technogaja” užbaigė įstodama į Lietuvos inžinerinės pramonės asociaciją. Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija (LINPRA) vienija daugiau nei 100 lyderiaujančių Lietuvos inžinerinio sektoriaus įmonių.

LINPRA siekia padidinti sektoriaus įmonių konkurencingumą ir tarptautinėje arenoje, paskatinti prekių ir paslaugų eksportą, padidinti mokslininkų ir inžinierių veiklos sinergiją, pasirūpinti specialistų paruošimo kokybės gerinimu. Įmonės skatinamos neatsilikti nuo ketvirtosios pramonės revoliucijos (Industry 4.0) bangos, kuri turi tapti pagrindiniu įmonių konkurencingumo varikliu.

“Technogaja” savo pagrindiniu prioritetu laiko skaitmenizaciją ir išmaniąsias technologijas gamybos valdyme bei procesuose. Tikimasi, kad įsitraukimas į Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos veiklą sudarys sąlygas įgyvendinti skaitmeninę transformaciją, atnaujinti procesus, inovuoti, eksportuoti bei ugdyti specialistų kompetencijas.

LINPRA ir „Technogaja“ bendri siekiai sukurti tobulėjančius ir pažangius inžinerinius verslo sprendimus, kurie atneštu naujų, inovatyvių idėjų bei kokybiškų specialistų augimą, skatinant ir įmonių konkurencingumą Lietuvoje bei užsienyje.

Susisiekime

Contact Us image

Informacija apie filtrus, įrenginius, jų užsakymus, taip pat konsultacijai skambinkite

+370 (37) 208554